Jij hebt talent, wij een uitdaging

Wij maken onze Kleine Consultants groot!

Wij maken onze Kleine Consultants groot!

Wil jij het meeste uit je studententijd halen en praktijkervaring opdoen als consultant, terwijl je tegelijkertijd trainingen ontvangt van top-tier strategy consultancy kantoren? Goed nieuws, dat is precies wat De Kleine Consultant jou kan bieden! En wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent dat ons team komt versterken!

Onze Kleine Consultants helpen echte klanten, ontmoeten studenten uit hun eigen stad en van andere steden én leren van grote consultants door trainingen en coaching. We zijn volop gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, het opbouwen van een waardevol netwerk en in contact komen met de (maatschappelijke) organisaties van de toekomst. Kortom, zo maken wij onze consultants groot!

Persoonlijke ontwikkeling

De Kleine Consultant is de eerste door studenten gerunde non-profit strategieconsultant van Nederland. We bieden jong academisch talent de kans om zich naast hun studie te ontplooien tot strategie consultant. In een ontspannen sfeer kun je aan de slag gaan om jezelf te ontwikkelen in zowel harde vaardigheden zoals Excel en het doen van analyses als persoonlijke vaardigheden zoals presenteren en communicatie. Zo doe je ervaring op die je kunt gebruiken in de rest van je professionele carrière.

Contact met de klant

Onze Kleine Consultants bieden strategisch advies aan een diverse groep van ondernemingen. Van startup tot middelgrote onderneming, een stichting of NGO. Wij geloven dat een goed advies echt een impact kan maken. Dat doen we voor een non-profit prijs. Sinds onze oprichting in 2008 hebben we al meer dan 300 organisaties verder mogen helpen.

Waardevol netwerk

Wij leren elke dag van onze partners die ons helpen bij onze projecten en ons trainen. Onder die partners zit onder andere de grote strategie consultants: Kearney, BCG, Bain & Company, McKinsey & Company, Strategy& en EY-Parthenon. Onze Kleine Consultants bezoeken regelmatig trainingen van onze partners of krijgen coaching bij hun projecten. Deze bedrijven krijgen op hun beurt weer een waardevolle poule van talent. Naast een netwerk bij grote kantoren, bouw je ook een groot netwerk van medestudenten op. Onze alumni komen op zeer verschillende maar toffe projecten terecht, houden vaak tot lang na hun DKC carrière contact met elkaar èn zijn altijd bereid een mede DKC'er te helpen!

Jij hebt talent

Schuilt er een Kleine Consultant in jou? Het maakt niet uit wat je academische achtergrond is. Wij zijn op zoek naar academisch talent uit alle studierichtingen. Onze Kleine Consultants onderscheiden zich door hun kwaliteiten:

Analytisch

Analytisch

Het vermogen om problemen te structureren, gegevens te analyseren, creatieve oplossingen te vinden en aanbevelingen te formuleren.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig

Het enthousiasme om graag op onderzoek uit te gaan, te willen weten hoe het écht zit en je horizon te verbreden.

Ondernemend

Ondernemend

Het zien en grijpen van kansen, initiatief nemen en een stapje extra zetten om het beste te realiseren.

Teamspeler

Teamspeler

Kleine Consultants zijn sociaal en communicatief sterk, professioneel en inspireren en motiveren anderen.

Een typische Kleine Consultant

Kleine Consultants zijn gemotiveerd om zichzelf en anderen te ontwikkelen. Ze zijn gedreven door de mogelijkheid tot verbetering en het maken van een impact. en betrokken met de organisaties die ze helpen. Grijpen alle kansen voor innovatie direct. Bovenal doen ze alles wat ze doen met enthousiasme en plezier.

Plezier

Plezier

We hebben plezier in wat we doen en maken plezier met elkaar. Kleine Consultants weten dat maar al te goed, na hard werken komt ontspanning!

Ambitie

Ambitie

Het beste uit jezelf én uit elkaar willen halen. Dat begint voor ons door altijd op zoek te zijn naar verbeterpunten. Dat kan alleen door constant feedback te blijven geven aan elkaar.

Betrokkenheid

Betrokkenheid

We zijn betrokken bij de ontwikkeling van onze mede-consultants, onze klanten en begaan met wat voor impact dat heeft op de maatschappij in het geheel!

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Om jezelf te kunnen ontwikkelen moet je eerst je kwaliteiten en valkuilen leren kennen. We helpen je bij het ontdekken van je potentieel en bieden je alle kansen tot ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Wij zijn altijd opzoek naar studenten die ons team komen versterken! Een vereiste is dat je een VWO diploma hebt behaald en een WO opleiding volgt waar je 90 ECTS in hebt gehaald. Wij nemen studenten van alle achtergronden aan. Eerdere ervaring in consulting (bijvoorbeeld via een stage) is niet vereist. 

Benieuwd hoe het is een Kleine Consultant te zijn?

Op LinkedIn, Facebook en Instagram kan je al een beeld krijgen van hoe we met elkaar samenwerken. Daarnaast worden in onze FAQ nog meer vragen beantwoordt. Wil je echt een volledig beeld? Kom dan naar één van onze informatieavonden. Daar vertellen we precies wat Kleine Consultants doen, maar bovenal wat ze allemaal leren. De organisatie is ook volop in ontwikkeling, je kan hier meer over lezen op onze nieuwspagina. Weet je al zeker dat je wilt solliciteren?

Solliciteer direct!

Mijn tijd bij De Kleine Consultant is voor mij met afstand de meest leerzame ervaring in mijn leven geweest, tot nu toe.