Strategisch advies daar waar het de meeste waarde toevoegt

Wij maken onze klanten en Kleine Consultants groot!

De Kleine Consultant is de eerste non-profit studenten strategieconsultant van Nederland. Wij merkten dat niet alleen grote bedrijven, maar ook kleinere (non-)profit organisaties strategische vraagstukken hebben en daar best wat hulp bij kunnen gebruiken. Tegelijk zagen we dat er veel academisch talent rondloopt dat op zoek is naar een praktische uitdaging. Bij De Kleine Consultant brengen wij beide groepen bij elkaar. Zo bieden wij onze klanten strategisch advies en zorgen we dat onze consultants heel veel leren!

Over ons

De Kleine Consultant is de eerste door studenten gerunde non-profit strategieconsultant in Nederland. Met als hoger doel: wij maken Kleine Consultants en onze klanten groot! We bieden strategisch advies daar waar het de meeste waarde toevoegt. Dat is voornamelijk bij start-ups, non-profit organisaties en maatschappelijke MKB. 

Lees meer

Cases

In de afgelopen 10 jaar heeft De Kleine Consultant al meer dan 300 projecten kunnen uitvoeren. Met onze 8 vestigingen kunnen we momenteel meer dan 60 projecten per jaar doen! Benieuwd hoe onze klanten en consultants deze projecten ervaren? Lees het hieronder!

LetsCollect

LetsCollect Groeistrategie

De vestiging Groningen heeft in september 2017 tien weken aan een project gewerkt voor LetsCollect. Dit is een website en app waar gebruikers een verzameling van plekken of spullen kunnen starten. Deze verzamelingen hebben twee functies: een recreatieve functie (bijvoorbeeld voor vogelspotters in Urk of bruidslocaties in Zeist), of een meer serieuze functie (aardbevingsschade in Groningen of gevaarlijke kruispunten in Amsterdam). Het platform had veel ruimte om te groeien qua gebruikersaantallen, en er werd actief gezocht naar het meest effectieve verdienmodel.

Chefstable

Chefstable Businessmodel en productpositionering

De vestiging Tilburg heeft zijn licht in september 2017 een aantal weken mogen laten schijnen op een project voor Chefstable. Afkomstig uit Nuenen is Chefstable is een start-up in de high-end catering industrie, of in andere woorden; een sterrenrestaurant aan huis. Door slim om te gaan met logistieke en culinaire planning is Chefstable in staat om een gastronomisch diner neer te zetten bij de mensen met veel zorg voor persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Bekijk alle cases

Ervaringen

Het onderzoek is door de groep studenten op voortreffelijke wijze uitgevoerd, waarbij niet alleen opviel dat de studenten serieus en gedreven zijn, maar ook dat de planning altijd als vanzelfsprekend gerealiseerd werd.

Wij hebben op een hele prettige manier kennis gemaakt met De Kleine Consultant. De opdracht die we ze hebben gegeven, is door het team met volle overgave opgepakt

De verschillende achtergronden van de consultants zorgden voor verfrissende en verhelderende inzichten op verschillende vlakken.

Door De Kleine Consultant is onze visie scherper geworden. Het team heeft geweldige cases uitgewerkt die wij momenteel aan het uitrollen zijn. Door de goede samenwerking hebben zij een aantal toekomstscenario's in kaart kunnen brengen, waar wij weer op kunnen gaan sturen. Topprestatie met een topteam.