Roland Berger

Roland Berger is een internationaal strategisch adviesbureau met circa 2.400 medewerkers in 50 kantoren verspreid over 34 landen. In Europa behoort de firma tot de top 3 van strategieadviseurs. Het Nederlandse kantoor werd in 2002 opgericht en heeft op dit moment meer dan 100 medewerkers. Roland Berger ondersteunt De Kleine Consultant al enkele jaren als trainingspartner.

Roland Berger en De Kleine Consultant

Roland Berger geeft jaarlijks een Financiële Exceltraining aan de consultants van De Kleine Consultant. In de training wordt ingegaan op wat een financieel business model is, hoe dit gebouwd kan worden en hoe dergelijke modellen binnen strategy consulting worden gebruikt. Alle deelnemers kunnen hun Excel-vaardigheden verbeteren door middel van concrete tips en short-cuts. Daarnaast krijgen de consultants uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan de consultants van Roland Berger. De training wordt altijd afgesloten met een borrel waar Kleine Consultants en medewerkers van Roland Berger, inclusief alumni van De Kleine Consultant, elkaar beter kunnen leren kennen.

Over Roland Berger

Ondernemerschap is een attitude. Goede strategy consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen; zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. Onze consultants hebben uitstekende resultaten behaald op de universiteit en hebben naast hun studie veel activiteiten ondernomen. Onze cultuur staat bekend als energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp.