Monitor Deloitte

In 2016 is de samenwerking met Monitor Deloitte opgezet en in 2017 was het dan eindelijk zover, onze eerste training. Nadat vele alumni aan de gang waren gegaan bij dit strategie kantoor was het ook tijd voor De Kleine Consultant om de banden aan te halen. Met Monitor Deloitte, onderdeel van de grote accountant Deloitte, hebben we er een waardevolle partner bij! 

Monitor Deloitte & De Kleine Consultant

Monitor Deloitte ondersteunt De Kleine Consultant met een case training waarbij de strategische aanpak van Monitor centraal staat. Daarbij krijgen Kleine Consultants de kans om 1-op-1 met een ervaren strategie consultant hun case skills te oefenen en krijgen alle deelnemers individueel uitgebreide feedback. Natuurlijk is er achteraf ook tijd om nog meer strategie consultants te leren kennen tijdens de informele borrel waar ook een aantal De Kleine Consultant alumni aanwezig zal zijn. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om de mensen, de sfeer en de cultuur te leren kennen.

Een Harvard Business School verhaal

Monitor werd in 1983 opgericht door zes Harvard Business School ondernemers, onder wie de strategie expert Michael Porter. In 2012 werd de Monitor Group overgenomen door Deloitte en geïntegreerd in hun wereldwijde Strategy Consulting praktijk.

De strategie consultants van Monitor Deloitte combineren sterke industrie inzichten met baanbrekende methodes om executive officers te adviseren bij het maken van strategische beslissingen, het verhogen van de bedrijfswaarde, en het behalen van succesvolle bedrijfstransformaties. De sleutel tot duurzame groei wordt verwezenlijkt door de vragen ‘where to play’ en ‘how to win’ uit Monitor’s Strategic Choice Cascade te beantwoorden en door te zorgen dat het bedrijfsmodel toekomstbestendig is. Monitor Deloitte is de afgelopen jaren gigantisch gegroeid en heeft momenteel meer dan 100 strategie consultants.

Projecten van Monitor Deloitte zijn in te delen in vier verschillende types; Corporate & Business Unit Strategy, Customer & Marketing Strategy, Digital Strategy, en Innovation Strategy. Monitor Deloitte werkt nauw samen met de andere Deloitte-afdelingen Human Capital  en Technology en biedt daarmee het hele spectrum van consulting aan.