EY-Parthenon

In september 2016 kreeg EY-Parthenon voet aan de grond in Nederland door het strategie adviesbureau OC&C in Rotterdam over te nemen. In één klap kende Nederland een grote, mondiale speler op het gebied van strategy consulting meer. Na enthousiast overleg mogen wij dit gerenomeerde strategiebureau, als onderdeel van accountkantoor Ernst & Young, sinds 2017 onze trainingspartner noemen!

EY-Parthenon & De Kleine Consultant

Als trainingpartner draag EY-Pathenon bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze consultants door het aanbieden van een jaarlijkse training. In 2018 hebben onze consultants de eerste training van EY-Parthenon bijgewoond, volledig op De Kleine Consultant afgestemd! Gedurende de training werden onze Co's bijgestaan door ervaren strategie consultants, waarvan tevens een deel DKC-alumni was. Dit resulteerde in een ontzettend leerzame en interactieve training over het structureren en het afbakenen van een onderzoek met aansluitend een training waar vaardigheden werden getraind die van pas komen bij onderhandelingen.  Tijdens de afsluitende vrijdagmiddag borrel was de klik zo goed, dat sommige (kleine) consultants nog samen pizza zijn gaan eten!

The Parthenon Group

The Parthenon Group werd in 1991 opgericht door Bill Achtmeyer en John Rutherford, ex-werknemers van Bain & Company. In de 23 jaar tot de overname door Ernst&Young groeide the Parthenon Group, gevestigd in Boston, uit tot een monidaal adviesbureau met meer dan 350 werknemers in zes verschillende landen. The Parthenon Group ging verder onder de naam Parthenon-EY en is onderdeel van EY Transaction Advisory Services. Onder de vlag van EY is de tak bijna verdrievoudigd – van 350 werknemers ten tijde van de deal naar circa 900 professionals in bijna 30 kantoren wereldwijd vandaag de dag.

De sterke punten van Parthenon-EY – specialistische ervaring met brede executie vaardigheden – helpen organisaties hun bedrijfsportfolio te optimaliseren, bieden sectorinzicht voor het maken van investeringsbesluiten, vinden effectieve mogelijkheden voor strategische groeikansen en maken acquisities meer waard. Deze bewezen methoden en proactieve aanpak versterken de impact van de strategieën en maakt EY-Parthenon tot een doelkrachtig adviesbureau.