&samhoud

&samhoud consultancy is een world class, gewoon ongewoon adviesbureau dat duurzame en meetbare waarde creëert voor medewerkers, klanten, aandeelhouders en maatschappij. Vanuit deze overtuigingen begeleiden wij bedrijven in hun visie- en strategietrajecten, zowel in analyse als implementatie. Wij onderscheiden ons in onze ‘gewoon ongewone’ aanpak die vernieuwend, creatief en dynamisch is en gaan altijd voor de hoogst haalbare klanttevredenheid. Dit is enkel mogelijk met het beste talent. Dit zijn verbindende, ondernemende en kritische mensen die verwachtingen kunnen overtreffen. Onze kernwaarden intensiteit, authenticiteit en vriendschap staan centraal in alles wat we doen.

&samhoud en De Kleine Consultant

&samhoud heeft De Kleine Consultant begeleid met het ontwikkelen van onze visie: ons hoger doel, onze kernwaarden, onze kernkwaliteiten en gewaagde doelen. Vragen als: Waarom bestaan wij? Waar staan wij voor? Waar blinken wij in uit? Waar willen we heen? hebben we daarin vastgelegd. Onze visie brengt houvast en verbindt ons als Kleine Consultants met elkaar, maakt duidelijk wat ons in beweging brengt en geeft daarbij richting aan de beslissingen die worden genomen.  

Over &samhoud

&samhoud bestaat ruim 25 jaar en is naast management consulting wereldwijd actief in media, hospitality, food, e-health en gamification. De bestaansreden van &samhoud komt voort uit de visie: Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people.