Strategy&

Strategy& is sinds 2017 coachingpartner van De Kleine Consultant. Na een aantal jaren als trainingspartner, hebben zij de overstap gemaakt naar het coachen. Strategy& coacht elke ronde minimaal twee projecten en daarnaast verzorgen zij nog steeds een jaarlijkse training voor onze consultants.

Strategy& en de Kleine consultant

Strategy& coacht de projecten van de Kleine Consultant met veel plezier en enthousiasme. Als coachingpartner staan wij de projectteams van de Kleine Consultant op inhoudelijk vlak bij. Onze consultants zijn enorm gemotiveerd om de Kleine Consultants verder te helpen bij het oplossen van hun complexe problemen. De coach zal tijdens verschillende sessies helpen bij het structureren van het probleem, het managen van de workflow en het vormgeven van de eindpresentatie. Daarnaast zijn deze sessies natuurlijk een mooie kans voor de Kleine Consultants om Strategy& beter te leren kennen. 

Training ‘Negotiations’

Naast het leveren van coaches verzorgt Strategy& ook jaarlijks een training voor de Kleine Consultant. Dit jaar zullen we een training op het gebied van onderhandelingstechnieken organiseren. ‘Negotiation’ skills zijn zeer waardevol als consultant, bijvoorbeeld wanneer je de dialoog aangaat met de klant. Tijdens deze training zullen onze consultants ingaan op de theorie achter het onderhandelen, maar het is vooral ook de bedoeling dat deelnemers pro-actief aan de slag gaan tijdens verschillende ‘negotiations’ oefeningen. Deze training biedt de Kleine Consultants alle tips, tricks & tools om uitstekende onderhandelaren te worden! Uiteraard sluiten wij de training af met een informele borrel waar veel van onze consultants aanwezig zullen zijn. 

Over Strategy&

In 2014 werd Booz & Company omgedoopt tot Strategy&. Sindsdien zijn wij als onderdeel van het bredere PwC netwerk dé partner voor ’s werelds meest toonaangevende bedrijven en instellingen voor het ontwikkelen van winnende én uitvoerbare strategieën. Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen strategie consulting, zijn wij hard op weg om de toekomst van onze eigen consulting sector te transformeren.