Wij leren van onze partners

Partners

Hoofdpartner

A.T. Kearney, een van de grootste strategie consultants ter wereld, is de hoofdpartner van De Kleine Consultant. Ze leveren coaches voor projecten en verzorgen drie keer per jaar een training voor al onze project managers. Van hen leren wij de fijne kneepjes van het vak: issue tree analyse, project management, faciliteren en nog meer onmisbare vaardigheden. Een partner waar we erg veel van leren dus, en daar zijn we erg trots op.

Coachingpartners

The Boston Consulting Group, McKinsey & Company, Bain & Company en Strategy& zijn momenteel de coachingpartners van De Kleine Consultant. Zij zijn elk grote internationale strategie consultants en coachen, net als A.T. Kearney, onze projecten. Daarmee bieden zij zowel inhoudelijke als procesmatige begeleiding. Daarnaast geven ze jaarlijks een training op specifieke consultancy vaardigheden. Zo hebben we trainingen gekregen in projectacquisitie, effectieve communicatie, scoping van een project en persoonstypes. 

Naast goede leermomenten zijn dit interessante mogelijkheden voor onze consultants om laagdrempelig met deze organisaties in contact te komen en meer te leren over het werk dat ze doen. 

Trainingspartners

Naast onze coachingpartners, hebben we ook een aantal andere partners waar we op vele manieren mee samenwerken. Zij bieden verbredende trainingen en bieden gespecialiseerde ondersteuning bij projecten. Zo stelt Accenture ons in staat over consulting te leren binnen IT en digital gebieden. Roland Berger brengt onze consultants alles bij over financiële analyses en Monitor Deloitte leert ons hoe we specifieke vraagstukken of cases kunnen aanpakken. Tot slot leert EY-Parthenon ons alles over het gehele proces van een strategisch project en hoe we dit voor de start van het project aan de klant communiceren.

Legalpartners

Onze legalpartners helpen De Kleine Consultant om ook op juridisch vlak een sterke organisatie te zijn. Dit doen ze onder andere door ons te ondersteunen bij het opstellen van onze contracten. Ook zorgen ze dat we als organisatie volledig up-to-date zijn met actuele ontwikkelingen zoals de Brexit en de privacywet. 

Workingpartners

De workingpartners zijn organisaties waar wij een wederzijdse samenwerkingsovereenkomst mee hebben. De invulling van deze overeenkomst verschilt erg per partnerschap. Bij veel van de workingpartners hebben wij in het verleden een training gegeven of ondersteunen wij op een andere manier zoals het reviewen van aanmeldingen.

Overige partners

Onze overige partners ondersteunen ons op diverse vlakken bij de bedrijfsvoering van De Kleine Consultant. Het Consultancy Castle en De Kleine Consultant ondersteunen elkaar in het zoeken naar topstudenten met een interesse in strategieconsultancy. Verder worden we op IT-gebied ondersteund door diverse partners. De think-cell plug-in voor PowerPoint en Excel laat ons de prachtigste grafieken (bijvoorbeeld waterfall, Marimekko en Gantt grafieken) en snel overzichtelijke agendaslides voor onze vele presentaties maken. Power-user stelt ons in staat om met Excel en PowerPoint veel sneller te werken, bijvoorbeeld door in meerdere slides tegelijk aanpassingen te doen.Met &Samhoud hebben we onze visie en lange termijn doelstellingen opgesteld.