Wij maken onze Kleine Consultants en onze klanten groot!

Over ons

Over ons

De Kleine Consultant is de eerste door studenten gerunde non-profit strategieconsultant in Nederland. Met als hoger doel: wij maken Kleine Consultants en onze klanten groot! We bieden strategisch advies daar waar het de meeste waarde toevoegt. Dat is voornamelijk bij start-ups, non-profit organisaties en maatschappelijke MKB. 

In de afgelopen tien jaar hebben we al meer dan 300 strategische projecten uitgevoerd, hebben we meer dan 800 Kleine Consultants groot gemaakt èn zijn we gevestigd in acht Nederlandse steden en in Londen. Ons succes? Onze win-win-win formule: Wij ontwikkelen studenten. Wij helpen onze klanten. Wij leren van onze partners voor wie we een waardevolle talentenpool zijn.

Studenten

Wij geloven dat jonge, enthousiaste academische talenten klaar staan om zichzelf te ontwikkelen en op zoek zijn naar praktijkervaring. Bij De Kleine Consultant geven wij hen de kans om hun kwaliteiten in te zetten voor een echte onderneming waarmee ze ervaring als strategie consultant op kunnen doen. De focus ligt hierbij op de persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van een professioneel en persoonlijk netwerk. Zo hebben we een uitgebreid intern opleidingstraject, krijg je trainingen van onze partners en wordt elk project gecoacht door een consultant van een van onze coachingpartners. Zo ontwikkelen wij studenten!

Meer informatie voor studenten

Klanten

(Middel) kleine bedrijven, goede doelen en start-ups hebben regelmatig complexe strategische uitdagingen en de ambitie om te groeien en zichzelf te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat een frisse, kritische blik van een groep ambitieuze studenten bij zo’n vraagstuk ontzettend waardevol kan zijn. Daarom gaan wij voor onze klanten – profit of non-profit, start-up of met een lange historie – 10 weken lang in een multidisciplinair team aan de slag om ze zo ver mogelijk te helpen met hun vraagstuk. Kortom, we maken onze klanten groot!

Meer informatie voor organisaties

Partners

Dit alles doen we gelukkig niet alleen. Wij zijn erg trots dat we daarbij geholpen worden door onze partners, de "grote consultants". De Kleine Consultants volgen trainingen en worden gecoacht door onze partners, zo maken zij op een laagdrempelige manier kennis met de werkwijze en werkcultuur binnen deze kantoren. Daarnaast zijn onze consultants op hun beurt een waardevolle pool van talenten voor de partners . 

Meer informatie over onze partners

Onze kernwaarden

Kleine Consultants zijn gemotiveerd om zichzelf en anderen te ontwikkelen. Ze zijn gedreven door de mogelijkheid tot verbetering en het maken van een impact. en betrokken met de organisaties die ze helpen. Grijpen alle kansen voor innovatie direct. Bovenal doen ze alles wat ze doen met enthousiasme en plezier.

Plezier

Plezier

We hebben plezier in wat we doen en maken plezier met elkaar. Kleine Consultants weten dat maar al te goed, na hard werken komt ontspanning!

Ambitie

Ambitie

Het beste uit jezelf én uit elkaar willen halen. Dat begint voor ons door altijd op zoek te zijn naar verbeterpunten. Dat kan alleen door constant feedback te blijven geven aan elkaar.

Betrokkenheid

Betrokkenheid

We zijn betrokken bij de ontwikkeling van onze mede-consultants, onze klanten en begaan met wat voor impact dat heeft op de maatschappij in het geheel!

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Om jezelf te kunnen ontwikkelen moet je eerst je kwaliteiten en valkuilen leren kennen. We helpen je bij het ontdekken van je potentieel en bieden je alle kansen tot ontwikkeling.

Historie

Al tien jaar lang mogen we onszelf De Kleine Consultant noemen. In 2008 hadden onze oprichters, Marieke Ebbing, Jacqueline van den Ende en Christiaan Henny nooit gedacht dat de organisatie na 10 jaar uit 8 Nederlandse en een Londense vestiging zou bestaan met meer dan 150 consultants. Hieronder lees je de belangrijkste ontwikkelingen die De Kleine Consultant heeft gebracht waar ze nu is.

Een tijdlijn met de belangrijkste ontwikkelingen binnen De Kleine Consultant
Een tijdlijn met de belangrijkste ontwikkelingen binnen De Kleine Consultant