Strategy& Negotiation training

15 november 2018

Strategy& Negotiation training

Op donderdag 15 november mochten 18 Kleine Consultants langskomen bij een enerverende training op het kantoor van Strategy& in Amsterdam. In een 4 uur durende training leerden onze co’s meer over de kunst van onderhandelen én over de werkzaamheden van Strategy&.

Kennismaking met Strategy&

De dag begon met een welkomstwoord door twee consultants van Strategy&. Vervolgens mochten de co’s alle vragen die ze hadden over Strategy&, strategy consulting en loopbaankeuzes vragen aan een van de partners. Daarna kregen ze het kijkje in het leven van een van de consultants, die ze door middel van ‘de week van…’ meer vertelden over typische Strategy& projecten.

De training

Toen de koffiepauze ten einde liep gingen we door met de training negotiation. Na een korte presentatie in slides, was het tijd om de theorie in praktijk te brengen door verschillende oefeningen. Het enthousiasme van de Kleine Consultants om de verschillende oefeningen zo goed mogelijk aan te pakken kwam hierin duidelijk naar voren!

Een gezellige afsluiter

Als afsluiting van de geslaagde training, werd er nog een borreltje gedronken met verschillende consultants van Strategy&. Naast vragen over het werk bij Strategy&, werd er ook nog flink nagepraat over de diverse resultaten die uit de oefeningen van de training waren gekomen. Al met al een zeer geslaagde middag!

Interesse?

Lijkt het jou ook leuk om soortgelijke trainingen te volgen bij diverse partners? Solliciteer dan nu als Kleine Consultant. Meer informatie: info@dekleineconsultant.nl