Nationale Dag

20 januari 2018

Leiden

Nationale Dag

Een kick-off van het nieuwe jaar met alle consultants!

Op 20 januari kwamen onze consultants vanuit het hele land samen op de Hubspot in Leiden om op een gezellige manier aan het nieuwe jaar (en de nieuwe projectronde) te beginnen.

De kleinste consultants en onze nieuwe project managers

Onze kleinste consultants kregen hier direct leerzame trainingen in elkaar feedbacken. Zo weten ze gelijk hoe ze in een project anderen het beste kunnen ondersteunen met advies om het resultaat zo goed mogelijk te maken. Onze project managers begonnen de dag ook goed: zij kregen van onze hoofdpartner AT Kearney een training in hoe ze contact met klanten en teamleden het beste kunnen vormgeven. Daarop volgde voor hen een training van één van onze alumni in de omgang met uitdagende gesprekken (bijv. met de klant, coach of teamleden). Aan de hand van verscheidene rollenspellen werden er algemene lessen getrokken.

Design thinking en slim supply chain management

Daarnaast was er ook de mogelijkheid om trainingen bij te wonen van diverse trainingspartners. Zo bood VODW onze consultants een training in Design Thinking, een methode om bij vraagstukken tot nieuwe inzichten te komen. M3 daarentegen, gaf onze studenten de mogelijkheid in een simulatie aan het roer te staan van een echt bedrijf, waarbij in teamverband onze consultants elkaar de loef probeerden af te steken op het gebied van slim supply chain management.

‘Enthousiaste sprekers, met veel passie en kennis voor het bedrijf. Ook heel open en gemotiveerd om het ons te helpen. Er werd ookgoede feedback gegeven en kritische vragen
gesteld na de presentatie van iedere case oplossing’

Een goede afsluiting

We sloten de dag af met een leuke borrel en een besloten feestje met het hele team in de Hifi, de studentendiscotheek van Leiden, waarna onze consultants met feestbussen terug naar huis gebracht werden. Al met al een geslaagde dag, waardoor we nu al uitkijken naar ons nationale weekend op 20 en 21 april!