Data informatieavonden

1 mei 2018

Data informatieavonden

De data van onze informatieavonden zijn bekend!

Op onze informatieavond kom je alles te weten over onze organisatie. We leggen uit wie we zijn, wat je doen en voor welke klanten we actief zijn. Daarnaast  vertellen we je over de steile leercurve die we je te bieden hebben, ga je met onze oefencase aan de slag en kun je al je vragen stellen! Ben jij klaar voor een uitdaging? Kom dan naar de informatieavond in jouw stad!

This is the case

Tijdens de oefencase ga je onder begeleiding van onze consultants een echt vraagstuk oplossen. Hierbij leer je hoe je een vraagstuk moet structuren, hoe je deze kunt analyseren en hoe je vervolgens je oplossing moet presenteren om als consultant het optimale resultaat te bereiken. Super leerzaam! 

Data

De informatiedagen zullen plaatsvinden op de volgende momenten:

Tilburg: 15 mei om 19:15
Utrecht: 17 mei om 19:00
Rotterdam: 22 mei om 15:30
Amsterdam: 22 mei om 19:00
Groningen: 24 mei om 19:30
Delft: 30 mei om 19:30
Leiden: 7 juni om 19:30

Aanmelden en solliciteren

Aanmelden voor de informatieavond kan door een mailtje te sturen naar [vestiging]@dekleineconsultant.nl of via de link in onze Facebookevenementen! Dus bijvoorbeeld amsterdam@dekleineconsultant als je in Amsterdam woont.

Liever al direct solliciteren voor De Kleine Consultant? Dat kan via onze website of door een mailtje te sturen naar het mailadres van de vestiging waar je wil solliciteren met daarin je motivatiebrief, cv en cijferlijsten van je studie en middelbare school! De sollicitatiedeadlines per stad zijn:

27 mei Amsterdam
1 juni Utrecht, Rotterdam, Tilburg, Groningen
8 juni Delft
15 juni Leiden

Tot op onze informatieavond!